Kniekousen heren trends/ how to wear

Kniekousen. Helemaal in dit jaar. Niet enkel voor vrouwen, ook voor mannen. Waarschijnlijk ken je kniekousen vooral van jonge meisjes die deze onder hun jeansshort dragen, gecombineerd met een paar sneakers.

Maar meisjes of vrouwen zijn niet de enige die kniekousen als fashionstijl dragen dit jaar! Zoek zelf maar eens de foto online op van acteur Jonah Hill, met zwarte kniekousen onder zijn lange short en een paar all-stars. Ook Joe Jonas komt zo nu en dan wel eens buiten met een paar kniekousen onder zijn short. Vooral zwart op zwart is opvallend meer te zien, hiermee doelt men op een paar zwarte kniekousen en een zwarte short gecombineerd. Het is een beetje een fashion stijl die aan skaters doet denken.

Natuurlijk is het belangrijk om geen te fancy schoenen te combineren bij deze outfit. Zoals ik al zei, je wilt een soort skaterboy-look creƫren. Maar als je dan espadrilles of geklede schoenen gaat aandoen, dan kan ik je verzekeren dat anderen gaan twijfelen over je gevoel voor mode. En nog een absolute not-done is het dragen van sandalen gecombineerd met sokken. Waarom?

Ik vind het moeilijk om er een reden op te plakken, maar laatst had ik een gesprek met een groepje vriendinnen van me (van verschillende leeftijden, om het iets betrouwbaarder te maken). Heb je een idee hoe zij het noemden? Een echte afknapper. Dat is de exacte benoeming die ze gaven aan mannen die sokken in sandalen dragen.

Maar goed, we waren over kniekousen voor mannen bezig, dus laat ik je een korte samenvatting geven. Hoe draag ik best mijn kniekousen?

Combineer hen met een langere short (een korte short geeft een totaal andere indruk) en een paar sneakers. Probeer de kleur van je kousen, short en sneakers op elkaar af te stemmen. Zwart op zwart en wit op wit.

En nog een kleine tip tot slot, maak je outfit af met een stoere pet, ook in de kleur als je kousen. Dit geeft je helemaal de stoere, skaterlook.

Kwalitatieve kniekousen zijn in Nederland o.a. verkrijgbaar via deze website. Een van de beste merken, het neusje van de zalm onder de kniekousen is Falke, het assortiment kan hier bezichtigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *