Een uniek shirt van Liefling

Liefling shirts betekent eigenlijk jouw favoriet. Oftewel je lievelings shirt. Liefling shirts biedt een super basis van kwaliteit shirts, gemaakt van de beste stoffen. In 2015 is Liefling in Nederland opgericht. De pasvorm is zo gemaakt dat elke maat perfect aansluit op je lichaam. Liefling shirts hebben een boord die uit één stuk gesneden is. Deze kraag geeft een prachtige uitstraling aan je shirt en is heel uniek hiermee. Liefling shirts zijn opvallend mooi als je ze zelfs zonder stropdas draagt. Een Liefling shirt waar iedere man blijheid mee uitstraalt.

Shirts staan hoog in het lijstje van de man

Mannen van deze tijd willen er niet alleen op het werk goed in hun shirt uitzien, maar ook in zijn vrije tijd. Mooie shirts staan zeer hoog in het lijstje van essentials voor mannen. Er zijn zoveel verschillende soorten shirts dat je er nooit minder fraai uit komt te zien. I.p.v. een formele look kun je ook veel sportiviteit uitstralen. Shirts zijn er in alle soorten en maten. De makkelijkste shirts om te combineren zijn de egaal gekleurde. Maar in elke garderobekast van de man hangt wel een houthakkersblouse, denim of en plaidsprint shirt.

Combineer kleuren en materialen van je accessoires

Vaak wordt een riem gezien als een item dat zorgt dat je broek niet afzakt.  Een riem is veel meer dan dat. Een riem zorgt ervoor dat je je outfit afmaakt. Een broek zonder riem is vaak mooier dan een broek met riem die je outfit verpest. Zo doe je dat ook met bijpassende schoenen. Hier creëer je eenheid mee i.c.m. je shirt. Suede schoenen combineren vaak niet met een gladde riem of andersom. Als je schoenen en je riem van dezelfde stof zijn gemaakt is het ook belangrijk dat de kleur bij elkaar past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *